1. jaan 2008

No nii karvased ja sulelised...uuel aastal uue hooga...more power

Nii leidsin siin uusaasta konserte vaadates 2008 horoskoobi...vähi tähtkujule....mitte, et ma neid usuks, statistilise eesmärgiga tuleb kõrvale panna....


Sel aastal on oht, et teid võidakse kas tahtlikult või ka tahtmatult mingil moel petta, tunduvalt suurem kui mõnel muul ajal. Kui te võtate sel aastal käsile ükskõik millise kinnisvaratehingu, siis olge hästi ettevaatlik ja tähelepanelik ning püüdke kõik pisiasjadeni hoolikalt läbi analüüsida. Võtke niisugustes asjaajamistes kindlasti appi kogenud nõuandja, kuid ta ei tohiks olla Vähi päikesemärgi esindaja.
Isiklike suhete valdkonnas sujub kõik suurepäraselt. Oskate olemasolevaid suhteid muuta senisest veelgi kindlamaks, kõrvaldada neist võimalikke pingeid ja tuua sisse uut värskust. Kui olete üksik, siis arvatavasti leiate endale toreda partneri. Ka tööalastes partnerlussuhetes valitseb enamalt jaolt harmoonia ja üksmeel. Väga hea aeg igasuguste partnerlussuhete parandamiseks ja uute loomiseks on veebruari alguse ja juunikuu keskpaiga vaheline periood ning aasta viimane kuu.



Kui töötate kirjastuses, kaubanduses, õpetajana, giidina, reporterina, siis ei suju teie töö nii ladusalt, kui lootsite. Suhteliselt sagedasti võib tekkida ettenägematuid takistusi ja keerulisi olukordi. Kui te oma käitumist piisavalt ei kontrolli, siis lähete tööandjaga tülli. Võib juhtuda, et pingutate ennast tööga üle, väsite ära ja lähete närviliseks. Püüdke lõdvestuda ja ennast korralikult välja puhata, muidu võivad teil tekkida seedehäired või ka mõned muud haigusnähud.
Ka hariduse omandamise ja täiendamisega võib teil olla päris tõsiseid raskusi. Eriti palju takistusi tekib põhikoolis ja ka gümnaasiumis õppijatel. Tunnete, et te ei suuda mitte kuidagi süveneda ainetesse, mis teid väga ei huvita. Sünnipäraselt suurepärane mälu kipub teid sel aastal aeg-ajalt alt vedama. Äsja kooliteed alustanud Vähist lastel ei lähe koolirutiiniga harjumine ja klassikollektiivi sulandumine kuigi libedalt. Selles osas peaksid vanemad ja õpetajad neid igati aitama.
Ent kui teil tekib töö või millegi muuga seotud vajadus või tahtmine oma teadmisi täiendada, siis edeneb niisuguste alade õppimine, millega te varem ei ole üldse kokku puutunud, imekspandavalt hästi. Võib-olla tehakse teile sellekohane ettepanek, võib-olla avaneb selleks äkitselt intrigeeriv võimalus või ärkab teil endal huvi millegi uue vastu.
Ärge väga pikalt mõtlema jääge, sest nii head seisud ja võimalused ei kordu kuigi tihti.



http://www.ekspress.ee/2008/01/01/meelelahutus/420-pauksonite-horoskoop-vahk

Kommentaare ei ole: